Ruimdenkende milf Hoerigehond (33) ontdekken

Ruimdenkende milf Hoerigehond (33) uit Tessenderlo (Vlaams-Limburg) ontdekken

  1. Naam: Hoerigehond
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Plaats: Tessenderlo
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Hoerigehond
Doe met me wat je maar wilt, verneder me en behandel me als een hond. Als ik stout ben mag je me opsluiten in een bench net zolang tot ik weer gehoorzaam kan zijn. Ik moet daar dan natuurlijk ook mijn behoeftes doen en als je boos op me bent dan laat je me dat misschien wel opeten?
RedAss (28)
Ik wil dat je mij enorm strak vastbindt. Dat je mij vernedert en uitscheldt vind ik geen enkel probleem. Sla mijn billen alsjeblieft zo rood als die van een Baviaan.
★★★★☆
SaarSub (43)
Ik ben een subje die een strenge meester zoekt. Ik vind het heerlijk om vastgebonden en geblinddoekt te worden en dan mag je alles met me doen wat je maar wenst. Jouw bevelen volg ik graag op, ook in
★★★★★
Geilesnol (26)
Je mag me als asbak gebruiken, ik wil je anaal likken en je mag al mijn gaatjes gebruiken, daar zijn ze voor gemaakt nietwaar? Plasseks vind ik ook heel erg lekker, pis mijn mond maar vol en ik slik alles
★★★★★
Smsngle (38)
Geen relatie die wil ik ook niet. Ik wil lekker vernedert worden, door een flinke man, waar ik ontzag voor zal hebben. Ik heb enkele attributen in huis hiervoor.
★★★★☆