Perverse milf Merlo (33) ontdekken

Perverse milf Merlo (33) uit Zaanstad (Noord-Holland) ontdekken

  1. Naam: Merlo
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Plaats: Zaanstad
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Merlo
Het is fijn een lieve man om je heen te hebben maar als die man een verslaving heeft is het zo fijn niet meer. Mijn vriend vind het leuker om te gamen samen met zijn vrienden dan gezellige dingen met mij te doen. Hoe moet ik daar nu mee omgaan want ik heb ook mijn aandacht nodig.
Ferrtje (31)
Stiekem heb ik een verslaving maar mijn vriend weet het niet. Als hij weg is van huis loop ik heel graag naakt rond. Niets aan vind ik maar hij is daarvoor veel te preuts. Die momenten fantaseer ik dan
★★★★★
Rubbish (33)
Ben ik tever gegaan in mijn inktleven? Ik hoop ook zo mooi oud te worden hihi. Wie is er voor tattoo verslaafden? Misschien dat mijn verslaving voor tattoo's mijn sm fetisj omhoog heeft doen komen.
★★★★★
ShowMe (33)
Ik zoek een man die mij wil leren hoe ik een slavin kan zijn. Ik lees er vaak over, kijk ook vaak filmpjes waarbij ik keinat wordt. Tijd voor het echte werk!
★★★★☆
Holygirly (28)
Heel mijn leven weet ik al dat ik op jongere mannen val. En toch woon ik nu samen met iemand van mijn leeftijd. Ik hou van hem, maar ik mis echt heel erg de sex, met een oudere man. Het is een soort verslaving,
★★★★★