Hete mama Heaven (41) bezoeken

Hete mama Heaven (41) uit Groningen (Groningen) bezoeken

  1. Naam: Heaven
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Plaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Heaven
Hallooooooo!!!!! De laatste keer dat ik een sexdate heb gehad liep het een beetje uit de hand, de sex was heel goed maar ik heb dingen gedaan die ik normaal gesproken nooit zo snel zou doen. Het was iets te extreem.. Helaas was het gebleven bij een onenightstand en zoek ik nu iets regelmatigs, zeker als het lekker is vind ik het zonde als het maar blijft bij een eenmalig avontuurtje. Ik kan van mezelf gerust zeggen dat ik een sexverslaving heb, niks is me te gek en ik ben soms een beetje te extreem. Ik ben dol op sperma, zowel over me lichaam als in me kutje of me mondje, en ja ik slik ook. Ik stel voor dat we eerst even kennis met elkaar maken, dan wat afspreken en daarna zien we vanzelf wel of het voor herhaaling vatbaar is.
Zonzonzon (33)
Ik heb ervaring met sm en weet wat het is om een slavin te zijn, heb het eerder gedaan en wil het weer doen, ik ben erg onderdanig en gehoorzaam mijn meester altijd.
★★★★★
Dikkeslavin (51)
Ik ben de dikke slavin waarmee je alles mag doen wat je maar wilt. Vul al mijn gaten tegelijk en neem de volledige controle. Ik vind het helemaal geil als ik niet kan zien wat er gaat gebeuren dus een
★★★★★
Sjansjanii (30)
Dol op sex!!! Kan echt niet zonder, kan wel zeggen dat ik een lichte verslaving te pakken heb. Wat ik het lekkerst vind is lekker gelikt worden, natuurlijk ben ik niet iemand die alleen neemt maar
★★★★★
Rubbish (33)
Ben ik tever gegaan in mijn inktleven? Ik hoop ook zo mooi oud te worden hihi. Wie is er voor tattoo verslaafden? Misschien dat mijn verslaving voor tattoo's mijn sm fetisj omhoog heeft doen komen.
★★★★★