Fetish meid Darkladyy (25) ontdekken

Fetish meid Darkladyy (25) uit Borsbeek (Antwerpen) ontdekken

  1. Naam: Darkladyy
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Plaats: Borsbeek
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Darkladyy
Mag ik alsjeblieft je slavin zijn? Het kan niet iedere dag, maar ik kan zeker drie dagen in de week naar je toe komen, dan is mijn vriend zeker weten niet thuis. Je mag geen sporen achterlaten.
Sluike (63)
Hai geile mannen, ook al heb ik al wat leeftijd toch moet ik eerlijk bekennen dat ik een verslaving heb. Niet zomaar een verslaving maar wel aan seks. Ik heb helaas een man die nooit zin heeft en dat
★★★★☆
Farahs (31)
Mijn vriend en ik zijn een tijdje geleden gaan samenwonen en dat heb ik blijkbaar verkeerd gezien. Hij heeft een verslaving aan gamen en constant zitten er vrienden bij ons en heb ik totaal geen privacy.
★★★★☆
Maiken (31)
Hoe moet ik ermee omgaan want ik heb een verslaving aan lingerie. Ik kan geen winkel voorbij lopen of ik moet er eens gaan piepen. Ik zie het al helemaal voor mij dat jij erbij bent en wij samen kiezen.
★★★★★
HarinaEl (43)
Drie jaar gescheiden en twee jaar lang heb ik moeten zwoegen om ondermijn ex uit te komen. Zelfs de politie moest erbij komen en ben nu een jaar lang helemaal vrij van hem. Ik kan het weer aan om een leuke
★★★★☆