Geile mama LindaLeerLatex (38) contacteren

Geile mama LindaLeerLatex (38) uit Asten (Noord-Brabant) contacteren

  1. Naam: LindaLeerLatex
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Asten
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met LindaLeerLatex
Mijn man is niet zo heel gek op leer, latex en SM en ik dus niet meer op hem. Ik houd er niet van als kerels zich op het laatste moment terug trekken en zich als een mietje opstellen. Hopelijk ken je snel mijn klappen van de zweep.
Latexxie (30)
Met mijn latex pakje voel ik de klappen van jouw bullwhip nog beter op mijn kontje. Dat wind mij enorm op. Ook bondage vind ik lekker. Mannen die dit willen?
★★★★★
Latexx (54)
Ik droom zelfs over latex, zo gek ben ik erop en ik zoek een dito man, je hoeft zelf geen latex te dragen hoor maar het is al spannend als je er ook van houdt. Ik ben verder ook behoorlijk extreem ingesteld.
★★★★★
Corelli (19)
Latex pakjes draag ik het liefst de hele dag, het geeft me een opwindend gevoel als ik het strak om mijn lichaam voel zitten en het maakt me opgewonden. Ik heet je welkom in mijn wereld als je van kettingen,
★★★★☆
Mrssandra (42)
Ik voel mij het lekkerste in Latex en leer, het zit gewoon lekker om je huid heen. Ik ben niet van heel extreem. Maar ik vind SM wel erg lekker en geil. Ik zoek een man die ik nog een beetje dingen kan bijbrengen
★★★★☆