Fetish meid Iknowitall (28) ontdekken

Fetish meid Iknowitall (28) uit Dronten (Flevoland) ontdekken

  1. Naam: Iknowitall
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Dronten
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Iknowitall
Alles heb ik nu wel gedaan. Mannen, vrouwen, triootjes met twee mannen, triootjes met twee vrouwen, gangbang, niets is mij vreemd. Volgens mij heb ik alle speeltjes ook wek uitgeprobeerd. Nu wil ik gewoon een beetje rust en het bij één man houden. Je moet me natuurlijk wel lekker verwennen, want ik hou er nog steeds van, maar dan gewoon lekker met dezelfde man.
Flywaya (39)
Oproep aan alle lekkere heren, mannen, gozers en geile beren die hier zijn. Ik zoek niet 1,2 of 3 mannen maar het liefste een heleboel om lekker een gangbang mee te doen. Lekker genieten van veel mannen
★★★★★
Benoy (50)
Ik ben een beetje extreem soms, maar ik kan ook genieten van seks met 2. Maar een gangbang vind ik ook leuk dus met mij kan je alle kanten op.
★★★★★
Shakala (28)
Ik heb me hier aangemeld om mijn fantasie, hopelijk, waar te maken. Ik zou graag een echte gangbang willen beleven. Geneukt worden door meerdere mannen dus. Zijn er mannen die interesse hebben?
★★★★☆
Zaadstraal (47)
Dol op zaad, ik slik maar vind het ook geil als je me gewoon lekker vol wil spuiten. Mijn man kijkt graag toe hoe een andere man me volspuit, ook een trio of gangbang behoort tot de mogelijkheden.
★★★★☆