Hete vrouw OndeugendeMiranda (46) bezoeken

Hete vrouw OndeugendeMiranda (46) uit Nieuwegein (Utrecht) bezoeken

  1. Naam: OndeugendeMiranda
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Plaats: Nieuwegein
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met OndeugendeMiranda
Welke man durft het aan om met mij af te spreken? Ik ben getrouwd dus bij mij thuis kan het niet maar ik ben bereid een hotel te betalen. Als je alleen van de standaard seks houdt hoef je niet te reageren. Ik heb namelijk iets in gedachte, een soort rollenspel, en dat kan alleen als een man voor veel open staat. Ik neem allerlei speeltjes mee zoals een dildo van 22 cm. Die wil ik helemaal in mijn kontje voelen terwijl iemand aan mijn klitje zuigt. De rest vertel ik later.
Xana (32)
Alleen zijn en zin in seks is niet zo een goede combinatie. Ik kan dan wel met mezelf spelen maar mijn dildo heeft ook zijn tijd gehad. Nu wil ik weer eens iets anders.
★★★★☆
Kaia (24)
Echt waar, ik kan mijn broertje wel schieten! Hij heeft in mijn kamer lopen snuffelen en hij heeft mijn dildo gevonden! Ik schaam me dood! Heb dat ding meteen weggegooid, dat overkomt me niet meer.
★★★★★
Amaly (38)
Wat ik tot nu toe nog niet heb mogen meemaken is anale sex en ik vind het zo heerlijk om mijn dildo in mijn kontje te stoppen, maar niets gaat boven een echte pik natuurlijk.
★★★★★
SexyLatexjurk (26)
Ik heb net een aantal hele geile lingerie setjes besteld en een grote dildo. Die dildo weet ik wel raad mee maar ik heb niemand die kan kijken hoe de setjes mij staan. Over een paar dagen krijg ik ze binnen,
★★★★★