Fetish vrouw Misslies (44) contacteren

Fetish vrouw Misslies (44) uit De Friese Meren (Friesland) contacteren

  1. Naam: Misslies
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Plaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Misslies
Mooi, streng en heel erg geil...Zit nu een behoorlijke tijd in het vak en na er een tijdje uit te zijn geweest heb ik er weer zin in.. Dus ben jij een geile sub die zin heeft in een geil en avontuurlijk spel samen met mij;) Dan weet je wat je moet doen.
Secondtime (23)
Een tijdje terug heb ik voor het eerst seks gehad. Met een vrouw. Ze heeft me ontmaagd met een dildo en het was echt heel lekker. Maar ik val ook op mannen en ik wil nu seks hebben met een man. Dus eigenlijk
★★★★☆
Durfjijhetaan (39)
Durf jij het aan om wilde seks te hebben? Dildo's te gebruiken en kan jij een dame laten klaar komen? Stuur dan maar een bericht, stel mij niet teleur als je niet een vrouw kan laten klaar komen.
★★★★★
Ylonka (27)
Wil je mij filmen terwijl ik mijzelf verwen met een dildo en na de orgasme jou verwen en daarna hete seks. Dan zit je bij mij goed ik wil wel graag dat het op camera vast gelegd word.
★★★★☆
Stefanie24 (30)
Mijn vingers weten onderhand wel hoe het moet. En die dildo begint een beetje te verslijten. Geloof me, ik wil heel graag een man, of neukertje, maar niet tegen alle prijs. Een beetje gevoel moet
★★★★★